Hjem Centralforeningen for stampersonel

Sergentelever på SU kan igen få fradrag for kost

SKAT har igen givet CS medhold i, at vores sergentelever på SU kan tage fradrag for kost i deres SU-periode, hvis de også opfylder alle krav til rejsefradrag.

Fredag 02/03 2018 - Økonomi | Af Max Olsen og Aia Lykke

 

Sergentelever på SU kan tage fradrag for kost i deres SU-periode, hvis de samtidig opfylder alle krav til rejsefradrag. Sådan fik CS SKAT's godkendelse i maj 2017.

Til vores forundring satte SKAT Jura denne godkendelse af fradrag i stå fra oktober 2017, da man pludselig bestemte sig for at undersøge det nærmere.

 

CS har siden medvirket og arbejdet på sagen - og nu er SKAT igen enig med CS i, at fradragene kan tages under de samme tidligere oplyste krav og med tilbagevirkende kraft fra de første SU elever med kontrakt.

"Jeg er meget glad for, at SKAT igen kom til fornuft og fulgte deres oprindelige tolkning af reglerne, som giver vores sergentelever samme fradrag som alle andre", siger CS formand Jesper K. Hansen:

"SU er jo i forvejen ikke en høj ydelse for den indsats, som folk lægger, så det betyder meget, at eleverne igen kan få dette ”tilskud” til den økonomiske svære SU periode".

 

Få mere information om hvordan

På CS hjemmeside under SKAT og herefter Fradrag til sergentelever på SU finder du information, som kan hjælpe dig til, hvordan du kan tage fradraget.

Og husk også at sergentelever på SU kan bruge reglerne om rejsefradrag!